• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Noordereiland

Het noorden van Nieuw-Zeeland staat bekend om de prachtige cultuur. De geisers en pruttelende modderpoelen in de Rotorua, Coromandel met Hot Water Beach, vissersdorpjes bij Bay of Islands en hiken bij het vulkanische landschap van Tongariro National Park.

ga direct naar:

 • Tongariro Hiking Vulkanen en azuurblauwe meren zijn kernwoorden van het Tongariro Park waar u mooie wandelingen kunt maken door het vulkanische landschap.
  Lees meer
 • B&B North Island Ervaar de Nieuw-Zeelandse gastvrijheid op haar best tijdens deze reis waar u verblijft in kleinschalige Bed & Breakfasts.
  Lees meer
 • De Maori cultuur De eerste bewoners van Nieuw-Zeeland waren de Maori en hun cultuur en tradities ervaart u het beste in het plaatsje Rotorua.
  Lees meer
 • Bay of Islands Met verlaten (witte) stranden, talloze baaien en dorpjes als Russell en Paihia zijn de Bay of Islands ideaal voor een paar dagen rust.
  Lees meer
 • Bruisend Auckland Auckland is de grootste stad van Nieuw-Zeeland maar voelt met haar leuke straatjes en prachtige haven erg gezellig aan.
  Lees meerReizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Noordereiland compleet te maken.

Auckland City Tour

Auckland is voor velen het startpunt voor hun avontuur in Nieuw-Zeeland. Genoeg reden om deze geweldige stad per bus te ontdekken tijdens een georganiseerde stadsexcursie in de ochtend. Bezoek indrukwekkende en schilderachtige hoogtepunten en neem de drukte in Auckland's beroemde straten Queen Street en Karangahape Road in u op. Steek de Auckland Harbour Bridge over en geniet van het uitzicht op de skyline en Hauraki Gulf. Daarna wordt u naar Auckland Domain gebracht, het oudste en tevens grootste park van de stad ontwikkeld rondom een uitgedoofde vulkaan, met tropische tuinen, vijvers en kunst. Tevens vindt u hier het Auckland War Memorial Museum. Na een bezoek aan het park gaat de tour verder naar het winkelgebied van Parnell Village, waar u een korte thee-stop zult houden. Met hernieuwde energie wordt u via de Tamaki Drive naar het Michael Joseph Savage Memorial Park gereden. Vernoemd naar een van de meest gerespecteerde premiers van Nieuw-Zeeland, biedt het park, met zijn prachtige tuinen en rustige atmosfeer, een adembenemend uitzicht over de pittoreske oostelijke baaien, de stad Auckland en de Waitemata haven. De stadstour eindigt rond 12.30 uur waardoor u voldoende tijd heeft om de stad 's middags op eigen gelegenheid verder te ontdekken.

Indicatieprijs 48,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Noordereiland

Nieuwsgierig naar de gebruiken, gewoonten en leefwijzen van de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland? Dan bent u op het Noordereiland op het juiste vakantieadres! Maar ook vindt u op dit eiland wonderschone natuur, zoals prachtige witte zandstranden in het noorden en geothermische activiteiten in het midden van het eiland. De Maori's laten u graag kennismaken met hun cultuur en zijn bereid u met liefde te vertellen over 'hun' land. Maak kennis met het 'echte' Nieuw-Zeeland en beleef het land zoals de Maori’s dat doen. Een aantal hoogtepunten om uw keuze te vergemakkelijken.

 

Bay of Islands

In het uiterste noorden van het Noordereiland vindt u de Bay of Islands. Met verlaten (witte) strandjes, vele baaien en de dorpjes Russell en Paihia is dit een populair stukje Nieuw-Zeeland.
Lees meer over de Bay of Islands >

 

Auckland

De internationale aanvlieghaven van het Noordereiland ligt bij Auckland. Het is de grootste stad van Nieuw-Zeeland, tweederde van de bevolking woont in of rondom deze stad, vanwege de goede bereikbaarheid.
Lees meer over Auckland >

 

Coromandel

Een contrastrijk gebied met dichtbegroeide bossen met kauri-bomen en diverse sfeervolle plaatsjes.
Lees meer over Coromandel >

 

Rotorua

Rotorua is een echte 'must' tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland indien u interesse heeft in de Maori-cultuur. Rotorua ligt in een geothermisch gebied: spuitende geisers en pruttelende modderpoelen vormen het decor.
Lees meer over Rotorua >

 

 

 

 

Tongariro

Tongariro is het oudste Nationale park van Nieuw-Zeeland. Vanwege de mineralen in de grond rondom de aanwezige vulkanen, variëren de kleurschakelingen van rood en geel tot zwart en zijn de meren helder blauw. Een prachtig wandelgebied.
Lees meer over Tongariro >

 

Lake Taupo

Ook de omgeving van Lake Taupo is een prachtig wandelgebied. Lake Taupo is het grootste meer van Nieuw-Zeeland, ontstaan door het uitbarsten van de gelijknamige vulkaan zo’n twintigduizend jaar geleden. Lake Taupo is tevens beroemd vanwege de vele grote forellen die het meer bevolken. Voor de liefhebber een absolute 'must' voor een overheerlijke maaltijd!
Lees meer over Lake Taupo >

 

Kapiti Coast

De Kapiti Coast bestaat uit een 40 kilometer lange kustlijn op minder dan een uur rijden van Wellington. Vanuit hier kunt u het wereldberoemd natuurreservaat Kapiti Island bezoeken. Het reservaat huisvest meerdere bedreigde vogelsoorten, waaronder de bijzondere kiwi.
Lees meer over Kapiti Coast >
 

Napier

Temidden van het wijngebied Hawkes Bay ligt het gezellige stadje Napier.
Lees meer over Napier >

 

Wellington

Wellington is de hoofdstad van Nieuw-Zeeland en het politieke en handelscentrum van het land. In het gezellige centrum en bij de haven vindt u talrijke cafés en uitgaansgelegenheden.
Lees meer over Wellington >

 

Ons aanbod op het Noordereiland

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een reis op het Noordereiland. Selecteer een regio hiernaast of bekijk onze reizen en arrangementen.