• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Luang Prabang & Noord-Laos

In het Noorden van Laos is een mooie natuur en er zijn meerdaagse trektochten door de bergen. Bijzonder is ook de mysterieuze Kruikenvlakte. Niemand weet hoe de kruiken er komen of waar ze voor bedoeld zijn. Komt u erachter?Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Luang Prabang & Noord-Laos

Luang Prabang is prachtig gelegen aan de Mekong-rivier en wordt omgeven door heuvels. Het was ooit de hoofdstad van het koninkrijk Lane Xang en daarmee het hart van de cultuur van Laos en dat is nog steeds te merken. Het centrum bestaat uit smalle straatjes waaraan huisjes in koloniale stijl zijn gelegen, er zijn nog vele majestueuze tempels, markten en kleine winkeltjes en de sfeer is ontspannen. Het is hier heerlijk rondstruinen door de straatjes.


Omgeving van Luang Prabang

De stad Luang Prabang is het meest geschikte startpunt voor uw Noord-Laos rondreis. In deze omgeving  komt u ook heel gemakkelijk in contact met de sympathieke bevolking. In het dorp Ban Xang Khong kunt u bijvoorbeeld zien hoe de Laotianen al eeuwenlang papier maken. Ook de omgeving van Nong Khiauw is een bezoekje waard. In deze buurt ziet u namelijk de beroemde Tham Ting en Tham Phoum, waarin honderden Boeddhabeelden te bewonderen zijn.