• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Zuid-Laos

Dit is het onbekendere deel van Laos, maar dit deel heeft wel prachtige bezienswaardigheden. Het plaatsje Pakse is een goede uitvalsbasis. In het centrum van Pakse vindt u prachtige huizen in koloniale stijl. Iets verderop ligt Champasak, tot 30 jaar geleden een koninklijke stad, met eveneens koloniale huizen en prachtige oude tempels.Reisinformatie Zuid-Laos

Dit is het onbekendere deel van Laos, maar dit deel heeft wel prachtige bezienswaardigheden. Het plaatsje Pakse is een goede uitvalsbasis. In het centrum van Pakse vindt u prachtige huizen  in koloniale stijl. Iets verderop ligt Champasak, tot 30 jaar geleden een koninklijke stad, met eveneens koloniale huizen en prachtige oude tempels. Ook Khong Island, gelegen in een delta dat het gebied van de ‘4000 eilanden’ wordt genoemd, is prachtig met kleine dorpjes en watervallen. Vanuit Zuid-Laos kunt u bovendien zeer gemakkelijk de grens oversteken naar Thailand of Cambodja, om hier uw rondreis door zuidoost-Azië voort te zetten.