• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Fietstour Buenos Aires - highlights

Tijdens de Highlights fietstour komt u op de bekende plekken van de stad zoals het Plaza de Mayo, de volkswijken La Boca en San Telmo en in de voormalige havenwijk Puerto Madero.
Indicatieprijs € 38,- p.p. Meer infoImpressies
Over Fietstour Buenos Aires - highlights

Deze fietstour vertrekt vanaf Plaza San Martin in het centrum en gaat eerst naar de wijk Puerto Madero, de oude haven waar de pakhuizen nu tientallen restaurants en kantoren herbergen, waar het heerlijk flaneren is langs de kades en waar nu indrukwekkende woontorens staan voor de rijken van de stad. Aan de zeekant van de havens ligt een prachtig wild natuurgebied maar dat wel toegankleijk is voor de fiets! Daarna gaan we naar de kleurrijke volkswijk La Boca, waar we ook een (koffie)pauze hebben. Daar nemen we de tijd voor een leuke wandeling door de straten, zodat u zeker op u gemak foto's kunt nemen en kunt genieten van de tangodansers. Vervolgens bezoeken we San Telmo, de volkswijk waar de tango is ontstaan en nu een gezellige mix is te vinden van antiekwinkeltjes, leuke restaurants, bars en tangotheaters. Dan fietsen we door naar het beroemdste plein van de stad, Plaza de Mayo (vanwege de 'dwaze' moeders) met onder meer Casa Rosada (het roze paleis) en de kathedraal.

Inbegrepen

 • Fietshuur
 • Flesje water
 • Helm indien gewenst
 • Nederlandse gids

Niet inbegrepen

 • Consumpties tijdens de koffiepauze

Excursie:
Fietstour Buenos Aires - highlights
Locatie:
Buenos Aires
Indicatieprijs:
€ 38 (per persoon)Soort excursie

Groeps

Aanvang

Naar wens om 10:00 of 14:00 uur.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 3,5 tot 4 uur, inclusief de pauze in een leuk cafeetje in de wijk La Boca of San Telmo.

Buenos Aires is veelal het begin- en eindpunt van uw rondreis Argentinië: De stad is kosmopolitisch en bruisend en doet erg Europees aan met een latino ambiance van tango, elegantie en terrasjes.