• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Fietstour Buenos Aires Deluxe

Fietsen door de lommerijke wijken van de stad: door de wijk waar Máxima is opgegroeid, langs de grote musea en deftige ambassades.
Indicatieprijs € 38,- p.p. Meer infoImpressies

Over Fietstour Buenos Aires Deluxe

Deze fietstour gaat door de elegante, chique wijken Recoleta en Palermo. Mooie lanen met 19e eeuwse villa's en stadspaleizen, nu veelal ambassades, particulier museum of restaurant. Aan de rand van Palermo liggen verschillende aaneengeschakelde parken, met dierentuin, botanische tuin en een echte zondagspark vol klein vermaak zoals bootje varen, ballonnen- en ijsverkopers. Er zijn de afgelopen jaren in deze buurten veel fietspaden gekomen waardoor het fietsen een stuk rustiger is geworden. We fietsen door de wijk waar Koningin Maxima is opgegeroeid, we komen langs de imnposante gebouwen van de universiteit en het Nationaal Museum. De tour eindigt bij de beroemde begraafplaats in Recoleta, met het graf van Evita Peron, natuurlijk nemen we daar een kijkje.
Het vertrekpunt is bij het mooiste plein van de stad, een lommerrijke plek, dat vooral in gebruik is als park: Plaza San Martin. Er staan prachtige oude bomen en in het midden het grote standbeeld van San Martin. Rond het plein staan de klassieke stadspaleizen en ook de eerste wolkenkrabber van Zuid-Amerika.

Inbegrepen

 • Fietshuur
 • Flesje water
 • Helm indien gewenst
 • Nederlandse gids

Niet inbegrepen

 • Consumpties tijdens de koffiepauze

Excursie:
Fietstour Buenos Aires Deluxe
Locatie:
Buenos Aires
Indicatieprijs:
€ 38 (per persoon)Soort excursie

Groeps

Aanvang

Naar wens 10:00 of 14:00 uur.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 3,5 tot 4 uur, inclusief de pauze in een grandcafé (confitería) typerend voor deze wijk en een bezoek aan de begraafplaats Recoleta.

Buenos Aires is veelal het begin- en eindpunt van uw rondreis Argentinië: De stad is kosmopolitisch en bruisend en doet erg Europees aan met een latino ambiance van tango, elegantie en terrasjes.