• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Wandeltocht Buenos Aires: Karakteristieke Cafés

De bekende Argentijnse schrijvers Jorge Luis Borges en Julio Cortazar, en tangozanger Carlos Gardel vonden allen hun inspiratie in de literaire cafés van Buenos Aires. Op deze tour wordt u meegenomen langs de mooiste ‘bares notables’ van de stad. Maak kennis met deze cafés onder het genot van typische Argentijnse hapjes en drankjes.
Indicatieprijs € 80,- p.p. Meer info
 • Café in Buenos Aires
Café in Buenos AiresImpressies

Café in Buenos Aires


Over Wandeltocht Buenos Aires: Karakteristieke Cafés

Tijdens deze tour doet u heel verschillende soorten cafés aan. Een prachtig koffiehuis, waar Argentijnen aan het eind van de middag vaak een kop koffie of thee drinken met een gebakje. Deze statige cafés stammen uit de economische glorietijd van het land en dat zie je nog terug aan de prachtige pilaren, glas-in-lood ramen en betegelde vloeren. Een traditioneel hoekcafeetje. De plek waar oude mannetjes iedere dag de krant lezen of de voetbaluitslagen met elkaar bespreken. De perfecte bar voor een aperitiefje. U eindigt in een sfeervol literair cafeetje waar een goed glas rode wijn natuurlijk niet zal ontbreken. Ieder café heeft zijn eigen verhaal en met die verhalen leert u tegelijkertijd ook heel veel over Buenos Aires en Argentinië. Een leuke alternatieve manier om de stad te leren kennen!

Inbegrepen

 • Nederlandstalige gids
 • Hapjes en drankjes in de cafés

Niet inbegrepen

 • Vervoer naar het startpunt van de wandeling

Excursie:
Wandeltocht Buenos Aires: Karakteristieke Cafés
Locatie:
Buenos Aires
Indicatieprijs:
€ 80 (per persoon)Soort excursie

Groeps

Aanvang

Om 16:30 uur bij Grand Café Los Angelitos, op de hoek van de straten Rincon en Rivadavia in de wijk Congreso.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 4 uur

Buenos Aires is veelal het begin- en eindpunt van uw rondreis Argentinië: De stad is kosmopolitisch en bruisend en doet erg Europees aan met een latino ambiance van tango, elegantie en terrasjes.