• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Vakantie Noord-Amerika

Ervaar de onbegrensde mogelijkheden van Amerika en Canada: de immense natuurparken, wereldsteden en de eindeloze highways. Rondreizen per auto of camper? Wij helpen u met het realiseren van deze onvergetelijke rondreis.

ga direct naar:

 • Onze nr. 1 rondreis Amerika! De 'Best of the Southwest' is onze best verkochte reis waarin u het mooiste van Zuidwest-Amerika gaat zien.
  Lees meer
 • Campers Amerika en Canada Maak een onvergetelijke camperreis door Amerika of Canada.
  Lees meer
 • Florida Dé ideale zonbestemming: geniet hier het hele jaar van het heerlijke klimaat en de brede witte zandstranden. Maar sla vooral de Disney Parken in Orlando niet over.
  Lees meer
 • Het muzikale Zuiden Historie en plantagehuizen in Charleston en Natchez, samen met blues, jazz en rock 'n roll in New Orleans, Memphis en Nashville.
  Lees meer
 • West-Canada De Rocky Mountains, prachtige parken met watervallen, een fjordengebied en de kans om beren en walvissen te spotten. Beleef West-Canada!
  Lees meer
 • West-Amerika San Francisco, Los Angeles en Las Vegas, maar ook uitgestrekte nationale parken zoals Grand Canyon en Yosemite Nationale Park. Welke route kiest u?
  Lees meer
 • Yukon Tijdens uw rondreis in Yukon rijdt u regelmatig helemaal alleen, door overweldigend verlaten landschappen met bergen, gletsjers, bossen, meren en rivieren.
  Lees meer


Onze bestemmingen in Noord-Amerika
Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Noord-Amerika

Landen en regio's

Het continent Noord-Amerika omvat de grote landen Amerika en Canada. Ontdek deze landen in uw eigen tempo per camper of huurauto. Rijd door de uitgestrekte vlaktes van Canada, route 66 in Amerika en langs wereldsteden zoals Las Vegas. Wat uw voorkeur ook heeft, wij helpen u graag bij het samenstellen van deze rondreis.

Rondreis Amerika

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden heeft veel te bieden: natuurparken, bekende steden als New York, uitgestrekte vlaktes en zonovergoten stranden. Huur een camper of auto en reis langs de bijzondere Canyons, met als hoogtepunt de Grand Canyon.
Lees meer over een rondreis Amerika >

Rondreis Canada

Maak een rondreis Canada, een geliefd vakantieland voor menig Nederlander. Een reis door Canada laat u ongetwijfeld verlangen naar een terugkeer voor een volgend bezoek. Ontdek de prachtige natuur, bergen en dieren. Wie weet spot u zelfs een Canadese beer!
Lees meer over een rondreis Canada >