• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Rocky Mountains

Van alle hoogtepunten in de Rocky Mountains is het nationale park Yellowstone wat ons betreft de absolute winnaar. Maar ook vindt u hier het 'echte' Amerika van de cowboys en indianen. Verblijf op een heuse ranch en beleef het zelf.

ga direct naar:

 • Onze nr. 1 rondreis! Deze 15-daagse autoreis door de Rocky Mountains gaat door een uniek stuk Amerika, met indrukwekkende natuur, in en buiten de nationale parken.
  Lees meer
 • Rockies & National Parks Slechts enkele hoogtepunten van deze reis: een bezoek aan Bryce Canyon, Monument Valley, Mesa Verde, Arches N.P. én aan de geisers van Yellowstone!
  Lees meer
 • Campers Amerika Een camperreis maken door Amerika is een fantastische belevenis. Ervaar het met onze camperreizen!
  Lees meerReizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten
Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Rocky Mountains compleet te maken.

Wildlife Safari Grand Teton N.P.

Ga vanuit Jackson op zoek naar wildlife, zoals elanden, bizons en herten. In de ochtend heeft u de meeste kans deze dieren in hun natuurlijke omgeving te spotten.

Indicatieprijs 145,- p.p. | Meer info >

Picture Perfect Photo Safari

Onder begeleiding van een professionele fotograaf gaat u op zoek naar de mooiste plekjes in het park om het mooiste picture perfect moment vast te leggen, zoals grazende bizons in de mist van de vroege ochtend.

Indicatieprijs 128,- p.p. | Meer info >

Paardrijden Yellowstone N.P.

Verken het Yellowstone National Park te paard door de valleien, heuvels en bossen en rijdt langs meren met de mooiste vergezichten.

Indicatieprijs 69,- p.p. | Meer info >

Geyser Gazers Bustour

Maak een tour door het hart van het grootste geisergebied op aarde en aanschouw gekleurde bronnen, stoomgaten en pruttelende poelen. Natuurlijk wordt er ook gestopt bij het spotten van wild.

Indicatieprijs 40,- p.p. | Meer info >

Evening Wildlife Bustour

Ga in de vroege avond op zoek naar wilde dieren in het Yellowstone National Park. Hét tijdstip dat u de meeste kans heeft om bizons, elanden en beren te zien.

Indicatieprijs 94,- p.p. | Meer info >

Circle of Fire Bustour

Maak kennis met de highlights van het Yellowstone National Park, zoals de Upper and Lower Geyser Basins, Yellowstone Lake, Grand Canyon en Norris Geyser Basini.

Indicatieprijs 115,- p.p. | Meer info >

Bekijk alle excursies


Reisinformatie Rocky Mountains

De Rocky Mountains zijn een van de vele hoogtepunten (letterlijk én figuurlijk!) van uw rondreis Amerika! Dit hooggebergte beslaan een gebied van meer dan 4800 km vanaf New Mexico door Amerika naar Canada en Alaska. Het hart van de Rockies ligt in de staten Montana, Idaho, Wyoming en Colorado. Hier steken bergen scherp af tegen een helderblauwe hemel. Ten oosten van de Rocky Mountains strekken de Great Plains zich uit tot in South Dakota en komt het oude westen tot leven. 

 

Onze reizen in de Rocky Mountains

In deze regio bieden wij een groot aanbod reizen in en door de bekende en minder bekende plaatsen. U kunt deze regio heel goed met een eigen auto bereizen, maar ook kunt u prima een camper huren en deze regio met een camper verkennen. De wegen zijn goed en de bewegwijzering is duidelijk. En bovendien is er voldoende keus voor een overnachting; variërend van hotels tot eenvoudige motels of lodge in en nabij de nationale parken.
Bekijk onze reizen Rocky Mountains >

 

Bekende plaatsen en bezienswaardigheden in de Rocky Mountains en omgeving

Yellowstone National Park

Het grootste gedeelte van het Yellowstone National Park bestaat uit bos. In het park leven vele diersoorten, waaronder bizons, herten, verschillende beersoorten, coyotes en wolven. Het park heeft ongeveer 10.000 warme bronnen en meer dan 200 geisers, waarvan de Old Faithful de beroemdste is. Deze geiser stoot gemiddeld elke anderhalf uur een 45 meter hoge kolom van water en stoom omhoog!
Lees meer over Yellowstone en bekijk ons aanbod >

Grand Teton National Park

Direct ten zuiden van Yellowstone ligt het Grand Teton National Park, waar het indrukwekkende berglandschap en vele wilde dieren dit park spectaculair maken. De westelijke helft van het nationale park Grand Teton bestaat uit de gelijknamige bergketen. De Grand Teton Mountains, met zijn ruwe, sneeuwbedekte pieken, rijzen hier plotseling hoog uit het dal op. Ze bepalen spectaculair het zicht van grote afstand. In de oostelijke helft van het park ligt het brede dal, Jackson Hole genaamd, met sprankelende meren omringd door dikke bossen en de slingerende Snake River. Ten westen van de rivier ligt de Teton Park Road, de mooie toeristische route van waar je prachtige uitzichten hebt op de bergen, Jackson Lake en Jenny Lake. De wegen komen in het zuiden samen bij het bezoekerscentrum Craig Thomas in Moose. Ten zuiden van dit bezoekerscentrum ligt het National Elk Refuge, waar in de wintermaanden grote kuddes wapiti’s grazen.

Cody

Het westernstadje Cody dankt zijn naam aan William Frederick Cody, beter bekend als Buffalo Bill. Vanuit Cody kunt u de East Gate van het Yellowstone National park bereiken. De stad biedt een spectaculair uitzicht over de Heart Mountain.
Lees meer over Cody en bekijk ons aanbod >

Glacier National Park

Het Glacier National Park grenst aan de Canadese provincies British Columbia en Alberta. Lake McDonald, St. Mary Lake, Bowman Lake en Lake Kintla zijn de vier grootste meren. Verschillende kleinere meren hebben een prachtige turkooise kleur. Verspreid over het park vindt u meer dan tweehonderd watervallen. Er leven vele dieren, waaronder zo’n 300 grizzly-beren. Daarnaast vindt u er onder meer de Canadese lynx, zwarte beren, berggeiten, elanden en herten.
Lees meer over Glacier National Park en bekijk ons aanbod >

Custer State Park

Het Custer State Park in de staat South Dakota en bestaat vooral uit dichtbegroeide bergen en uitgestrekte prairies. Er lopen een aantal mooie routes door het park, zoals de Needles Highway, Iron Mountain Road en Wildlife Loop Road.
Lees meer over Custer State Park en bekijk ons aanbod

Mount Rushmore

Vooral bekend om de uitgehakte, 18 meter hoge busten van de Amerikaanse presidenten George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt en Abraham Lincoln. Het symboliseert de eerste 150 jaar van de geschiedenis van Amerika.

Denver

Denver is de hoofdstad van de staat Colorado en een populair startpunt voor een rondreis in de Rocky Mountains.
Lees meer over Denver en bekijk ons aanbod >

Arches National Park

In dit nationale park zijn meer dan 2000 natuurlijk gevormde bogen. De kleinste hebben een opening van amper één meter, terwijl de afstand tussen de steunpunten van de grootste boog, de Landscape Arch, 100 meter is.
Lees meer over Arches National Park en bekijk ons aanbod

 

Ranches & The Wild West

In dit gebied vindt u vele ranches, waar oude tijden herleven. Tijdens een verblijf op een ranch kunt u genieten van de rust, de ruimte, de natuur en het leven buiten, maar zeker ook actief meedoen! Paardrijtochten behoren overal tot de mogelijkheden, vaak aangevuld met activiteiten rondom het dagelijkse leven op een echte ranch. En uiteraard hoort een kampvuur onder de fraaie sterrenhemel tot een van de hoogtepunten van elk verblijf op een ranch. Kies tijdens uw rondreis in Amerika voor een verblijf van minimaal enkele dagen op een ranch en maak uw reis door dit deel van het land tot een ‘Real American Experience’!
Lees meer over 320 Guest Ranch
Lees meer over The Ranch at Ucross
Lees meer over Conestoga Ranch