• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Monument Valley

Een absolute aanrader voor uw bezoek aan Monument Valley is te eten bij The View Hotel. Hier serveren ze u de heerlijkste gerechten terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht over Monument Valley.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Monument Valley compleet te maken.

Monument Valley Tour

Onder begeleiding van een ervaren Navajo gids, die u met trots zal vertellen over hun fascinerende cultuur, komt u op plekken waar u zelf met de auto niet kan komen. U ziet onder meer The Mittens, Three Sisters, North Window, John Forts Point en Totem Pole. De adembenemende natuur, magische rotsformaties en de Navajo cultuur zullen een onvergetelijke indruk op u achter laten. Boekt u de tour in de namiddag dan geniet u tevens van een indrukwekkende kleurschakering tijdens zonsondergang.

Indicatieprijs 90,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Monument Valley

Monument Valley is een gebied dat bekend staat om de unieke rotsformaties die er te vinden zijn, gelegen op het Colorado Plateau nabij Four Corners, het punt waar de staten Utah, Arizona, Colorado en New Mexico bij elkaar komen.

Monument Valley, dat in het reservaat der Navajo-indianen ligt, is wellicht het meest gefotografeerde gebied van Amerika. Het decor van de rode rotsformaties en de omringende woestijn heeft als set dienst gedaan in menige western en documentaire over het Wilde Westen. Enkele films waar Monument Valley in voor komt zijn Stagecoach, met John Wayne in de hoofdrol, en ook Back to the Future III is hier deels opgenomen.