• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Met KidsReizen stel je dé perfecte verre familiereis samen!

De wereld verkennen is het mooiste wat er is. Dat hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen. Als gezin een verre reis maken is iets wat bij veel klanten op de bucketlist staat. En dat de kinderen nog jong zijn hoeft ze zeker niet tegen te houden. Wij verzorgen al jaren verre reizen voor gezinnen met (jonge) kinderen, en een aantal van onze reisspecialisten heeft ook met de eigen kinderen gereisd.
Bij KidsReizen, het specialistische kinderreizen label van Special Traffic, ben je dan ook aan het juiste adres.


Wij helpen je graag om samen met jou dé perfecte reis voor je klanten uit te stippelen en ze te overtuigen die reis te boeken. Dat doen we d.m.v. een reisvoorstel met uitgebreide dag-tot-dag beschrijving en veel tot de verbeelding sprekende kleurrijke foto's. Als de kinderen die zien, heb je de boeking vrijwel zeker binnen.

Gun je ons de boeking? Dan zorgen wij ervoor dat kinderen en ouders een onvergetelijke, tot in de puntjes verzorgde reis gaan beleven. Dat kan weer afgestreept worden van de bucketlist! Of blijft hij erop staan met een volgende verre bestemming erachter?
Wij weten waar we op moeten letten als je klanten hebt die met hun kind(eren) een verre reis willen maken. We letten op alle details, zoals:

 • Hotels waar kinderen echt welkom zijn, het liefst met een zwembad
 • Zoveel mogelijk verblijf in familiekamers of kamers met een tussendeur
 • De leukste familieactiviteiten, uitgezocht met de leeftijd van de kinderen in gedachten
 • Rustig reistempo; niet iedere dag verhuizen, en geen lange reistijden
 • Veilig vervoer, of dat nou een busje met chauffeur of huurauto isOver KidsReizen:

KidsReizen is het specialistische kinderlabel van Special Traffic.
Wil je meer weten?
Ga naar KidsReizen