• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Afrika

Ervaar Afrika als geen ander; maak spannende game drives op zoek naar de Big Five, ontmoet authentieke stammen en overnacht in romantische lodges midden in de natuur. Wij willen dat uw rondreis Afrika een echte beleving is om nooit meer te vergeten.

ga direct naar:Onze bestemmingen in Afrika
Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Afrika

Landen en regio's

Afrika kunt u op veel verschillende manieren ontdekken. Ga op safari in een van de vele natuurparken, spot kuddes wilde dieren zoals buffels, olifanten en leeuwen, wandel door de mooie natuur van Zuid-Afrika, ontspan op het heerlijke eiland Zanzibar of combineer meerdere landen tijdens uw vakantie in Afrika.

Botswana

Geniet van een overweldigende combinatie natuur en wild tijdens uw rondreis Botswana. Sluit spectaculair af met de Victoria Watervallen.
Lees meer over een rondreis Botswana >

Kenia

Kies voor een avontuurlijke safari of ontmoet de authentieke bevolking van Kenia, de Masai. Sluit uw rondreis Kenia af op een van de witte zandstranden van Mombasa.
Lees meer over een rondreis Kenia >

Mauritius

Mauritius is een fantastische strandbestemming, ideaal voor uw huwelijksreis. Kom heerlijk tot rust onder een wuivende palmboom op het strand!
Lees meer over een vakantie Mauritius >

Tanzania

Tanzania is een prachtige bestemming met ongerepte natuur waar u op zoek kunt gaan naar de Big Five. Ook goed te combineren met een strandvakantie op het tropische eiland Zanzibar.
Lees meer over een vakantie Tanzania >

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika heeft veel te bieden: nationale parken, wildreservaten, natuurgebieden, wijngebieden, stranden, moderne steden en natuurlijk de Big Five.
Lees meer over een rondreis Zuid-Afrika >