• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Canyon de Chelly

De drie grote kloven van de Canyon de Chelly bevinden zich in het noordoosten van Arizona, op het grondgebied van de Navajo-natie. De bodem van de kloven kan alleen met een erkende Navajo-gids worden bezocht. Bijna iedereen die Canyon de Chelly bezoekt gebruikt de nabijgelegen plaats Chinle (5500 inwoners, vrijwel uitsluitend Navajo) als overnachtingsadres.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Canyon de Chelly

Canyon de Chelly National Monument bevindt zich in het Navajo Indian Reservation, in Arizona. Een aantal langgerekte kloven in dit gebied vormen samen het nationale monument en de Chelly-kloof is hiervan de langste. Met de auto rijdt u vanaf het Visitor Center langs de rand van de kloof door de South Rim-route af te leggen. Aanvankelijk is de kloof nog redelijk ondiep, maar naarmate u verder het gebied in trekt zal de kloof dieper en daarmee ook spectaculairder worden en vertakken in weer andere kloven. Wilt u het imposante van deze natuurpracht echt beleven? Dan kunt u een excursie per jeep beneden in de kloof maken. Bijna iedereen die Canyon de Chelly bezoekt gebruikt de nabijgelegen plaats Chinle (5500 inwoners, vrijwel uitsluitend Navajo) als overnachtingsadres.