• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

North Canyon Tour

Zie de adembenemende Grand Canyon vanuit de lucht met deze helikoptertour.
Indicatieprijs € 205,- p.p. Meer infoImpressiesOver North Canyon Tour

Een helikoptervlucht boven de Grand Canyon is een adembenemende ervaring! Papillon Helicopters organiseert diverse vluchten, zo ook de North Canyon Tour. Tijdens deze excursie van circa 30 minuten brengt de helikopter u boven een van de diepste delen van de Grand Canyon, de 'Dragon Corridor'. Vanaf Grand Canyon Airport vliegt u over de South Rim. U ziet de bijzondere geologische verschillen tussen de noord- en de zuidkant. Aan welke kant van het toestel u ook zit, aan boord kunt u fantastische foto's maken van het natuurgeweld onder u. Houd uw camera gereed!

Inbegrepen

 Excursie in internationaal gezelschap volgens beschrijving

 Engelstalige begeleiding en informatie tijdens de vlucht

Niet inbegrepen

 • Transfer; u dient op eigen gelegenheid naar het vertrekpunt te gaan.

Excursie:
North Canyon Tour
Locatie:
Grand Canyon National Park
Indicatieprijs:
€ 205 (per persoon)Soort excursie

Groeps

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 30 minuten.

Een van de bekendste Nationale Parken in Amerika is de Grand Canyon in de staat Arizona. Het wordt beschouwd als een van de zeven natuurlijke wereldwonderen. In de loop van miljoenen jaren heeft het water van de Colorado River deze kloof in de bodem ingeslepen. Het Nationale Park wordt in twee helften verdeeld (North Rim en South Rim), die hemelsbreed maar 16 kilometer van elkaar zijn verwijderd, echter als u met de auto van de noordzijde naar de zuidzijde wilt rijden, moet u een afstand van ruim 300 kilometer afleggen!