• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Mesa Verde National Park & Cortez

Het Mesa Verde National Park ligt in het zuidwesten van de staat Colorado. De ingang tot het park is 16 kilometer ten oosten van de stad Cortez. In het park zijn ’s wereld beroemdste en best bewaard gebleven Indiaanse rotsnederzettingen te vinden.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Mesa Verde National Park & Cortez compleet te maken.

Mesa Verde 700 Years Tour

Ontdek de geheimen van Mesa Verde National Park. Tijdens deze halve dagexcursie krijgt u een uniek en historisch beeld van de architectonische, culturele en religieuze aspecten in het leven van de Anasazi indianen in het zuidwesten van Amerika. U ziet de klifwoningen uit de 13e eeuw, zoals Cliff Palace, de grootste klifwoning van het Mesa Verde National Park.

Indicatieprijs 49,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Mesa Verde National Park & Cortez

Mesa Verde National Park ligt in het zuidwesten van de staat Colorado. Mesa Verde National Park is een van de archeologische wonderen van Amerika en staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. De geschiedenis gaat hier tot wel veertien eeuwen terug. Tussen 450 en 1300 jaar na Christus migreerden Indianenvolken naar dit gebied en hun rotswoningen, of eigenlijk hele dorpen uitgehakt in het steen van rotswanden, zijn nu nog te bezoeken. Er zijn hier meer dan 1000 archeologische vindplaatsen. Spruce Tree House is de best bewaarde woning, maar deze is door steenval alleen van afstand te bekijken.