• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Moab & Arches National Park

De bekendste boog in Arches National Park is de 'Delicate Arch', via een pittige trail kunt u deze van dichtbij aanschouwen. Maar ook vanaf het iets eenvoudiger te bereiken Delicate Arch Viewpoint is deze mooie boog van een afstand goed te zien!Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Moab & Arches National Park compleet te maken.

Fisher Towers Rafting

Een rustige, maar landschappelijk zeer fraaie excursie door Professor Valley, waarbij de stroomversnellingen klein zijn. Deze rafttocht is voor iedereen geschikt, ook voor gezinnen!

Indicatieprijs 65,- p.p. | Meer info >

Islands in the Sky per 4-WD

Een spectaculaire rit pr 4-WD jeep over de backroads van het Canyonlands National Park. Onder begeleiding van een gids rijdt u over de beroemde Shafer Trail, een smalle kronkelende dirt road, dieper de canyon in. Geniet van geweldige vergezichten op indrukwekkende rotspartijen

Indicatieprijs 98,- p.p. | Meer info >

Arches National Park Tour

Tijdens deze excursie maakt u een begeleide rit per 4-WD door het Arches National Park. De rit voert langs steile rotshellingen, over stoffige zandduinen en door kronkelende valleien. Geniet van het bijzondere nationale park tijdens de spectaculaire rit.

Indicatieprijs 98,- p.p. | Meer info >

Island in the SKy 4-WD & Fisher Tower Rafting

Beleef het spectaculaire Canyonlands National Park optimaal tijdens deze combinatie van een excursie per 4-WD en raft. U verkent de top van de canyon per 4-WD jeep over de verlaten backroads van het Canyonlands National Park, waarna u in een raft stap en de immense diepte van de canyon beleeft vanaf de Colorado River.

Indicatieprijs 147,- p.p. | Meer info >Reisinformatie Moab & Arches National Park

Niet lang geleden was Moab een slaperig mijnstadje, maar inmiddels is het uitgegroeid tot de uitvalsbasis voor een bezoek aan het Arches National Park en Canyonlands National Park. De plaats ligt op minder dan 10 kilometer van het Arches National Park en op een half uur rijden van het Canyonlands National Park. Ware adrenaline injecties zijn raften over de Colorado River en 'wilderness adventures' vanuit Moab. Moab in de staat Utah is een fantastische plaats voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers.Vooral mountainbiken is hier erg geliefd. Maar u kunt hier ook bergbeklimmen en hiken tegen een prachtige achtergrond.

 

Bezienswaardigheden vanuit Moab

Arches National Park

Rode rotsen, prachtige bogen en grillige vormen kenmerken het Arches National Park. Dit park bestaat uit meer dan 2000 door de natuur gevormde ‘bruggen’. De beroemdste boog is de Delicate Arch, die via een pittige hike te bereiken is. Maar ook vanaf het makkelijker te bereiken Delicate Arch View Point heeft u mooi zicht op de boog. Bij de Windows Section liggen meerdere bogen vlak bij elkaar, waaronder de Double Arch, Cove Arch, North Window en South Window. Deze rotsen zijn via korte wandelingen goed te bereiken. Bij Devils Garden kunt u een wandeling maken naar onder andere de Landscape Arch, een zandsteenoverspanning van maar liefst 80 meter lang. Er loopt slechts een verharde weg door het park, van waar u bij diverse parkeerplaatsen en uitzichtpunten te voet het park verder kunt verkennen.

Canyonlands National Park

Het Canyonlands National Park valt in vier districten uiteen: Island in the Sky, the Maze, The Needles en Horsehoe Canyon. Stuk voor stuk prachtplaatjes, maar alleen Island in the Sky is goed zelf te bereiken. De overige districten en daarmee het grootste gedeelte van dit park is alleen per 4-WD te bereiken, bijvoorbeeld tijdens een excursie. Island in the Sky ligt in het noorden van het park. De route volgt een een doodlopende weg van maar liefst 20 kilometer, onderweg verrast het uitzicht u meermaals en de ‘grand finale’ is het einde van de weg bij Grand View Point. Maar ook een 4-WD-excursie door een van de andere districten, een hike of een rafttocht op een van de twee rivieren die door het park stromen, De Colorado River en de Green River, zijn mogelijke activiteiten.

Dead Horse Point State Park

Ten zuidwesten van Moab ligt het Dead Horse Point State Park, waar u bij Dead Horse Point Overlook een sensationeel zicht op de Colorado River heeft. In een adembenemend canyonlandschap raast de machtige rivier door diep uitgeslepen kloven rondom een rotsplateau. U kunt hier te voet de verschillende uitkijkpunten bereiken. Het wandelpad start bij het Visitor Centre en verbindt over 2,5 kilometer verschillende ‘look outs’ met elkaar.