• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Auckland

Auckland, een heerlijke stad om na een lange vlucht even bij te komen. Deze stad wordt omringd door vele eilandjes. Houdt u van theater? Probeer dan zeker een voorstelling bij te wonen in The Civic, een prachtig theater uit de jaren '20.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Auckland compleet te maken.

Auckland City Tour

Auckland is voor velen het startpunt voor hun avontuur in Nieuw-Zeeland. Genoeg reden om deze geweldige stad per bus te ontdekken tijdens een georganiseerde stadsexcursie in de ochtend. Bezoek indrukwekkende en schilderachtige hoogtepunten en neem de drukte in Auckland's beroemde straten Queen Street en Karangahape Road in u op. Steek de Auckland Harbour Bridge over en geniet van het uitzicht op de skyline en Hauraki Gulf. Daarna wordt u naar Auckland Domain gebracht, het oudste en tevens grootste park van de stad ontwikkeld rondom een uitgedoofde vulkaan, met tropische tuinen, vijvers en kunst. Tevens vindt u hier het Auckland War Memorial Museum. Na een bezoek aan het park gaat de tour verder naar het winkelgebied van Parnell Village, waar u een korte thee-stop zult houden. Met hernieuwde energie wordt u via de Tamaki Drive naar het Michael Joseph Savage Memorial Park gereden. Vernoemd naar een van de meest gerespecteerde premiers van Nieuw-Zeeland, biedt het park, met zijn prachtige tuinen en rustige atmosfeer, een adembenemend uitzicht over de pittoreske oostelijke baaien, de stad Auckland en de Waitemata haven. De stadstour eindigt rond 12.30 uur waardoor u voldoende tijd heeft om de stad 's middags op eigen gelegenheid verder te ontdekken.

Indicatieprijs 48,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Auckland

De internationale aanvlieghaven van het Noordereiland ligt bij Auckland. Het is de grootste stad van Nieuw-Zeeland en ligt op een landengte tussen twee havens, vandaar de bijnaam 'City of Sails'. Buitenlandse invloeden hebben de stad een kosmopolitisch karakter gegeven. Tweederde van de bevolking woont in of rondom deze stad, vanwege de goede bereikbaarheid.

Activiteiten en excursiemogelijkheden in Auckland

• Maak een skydive vanaf de Sky Tower
• Maak een boottocht door de haven van Auckland; de schipper vertelt u vol enthousiasme over de stad en de geschiedenis van de stad
• Bezoek het historische dorpje Parnell in de omgeving van Auckland
• Ga naar Mount Eden, in de omgeving van Auckland en de hoogste vulkaan in het landschap in de omgeving van Auckland.