• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Highlights of Peru

14-daagse individuele reis

Deze reis voert door eeuwenoude geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Tijdens de reis zult u ongetwijfeld in vervoering raken van dit veelzijdige land. Dwaal door de ruïnes van Machu Picchu en geniet van de prachtige terrasvelden in de Heilige Vallei. ... lees verder ↓


Highlights

 • Condors in de Colcavallei
 • Cuzco
 • Machu Picchu
 • Ballestas eilanden
 • Titicacameer
Prijs op aanvraag


Tip: Neem deze reis als voorbeeld voor uw eigen reis. Pas hem aan aan uw wensen via ons offerteformulier.


 • Machu Picchu
 • Uros bevolking
 • Colcavallei
 • De kust van Paracas
 • Lima
Machu Picchu Uros bevolking Colcavallei De kust van Paracas LimaImpressies

Machu Picchu
Uros bevolking
Colcavallei
De kust van Paracas
Lima


Reisinformatie


Deze reis voert door eeuwenoude geschiedenis en indrukwekkende landschappen. Tijdens de reis zult u ongetwijfeld in vervoering raken van dit veelzijdige land. Dwaal door de ruïnes van Machu Picchu en geniet van de prachtige terrasvelden in de Heilige Vallei. Cuzco is één van de mooiste koloniale steden van het continent, in het Titicacameer leven de Uros-indianen en in de Colcacanyon imponeren de condors met hun enorme vleugels de bezoekers terwijl ze over hun hoofden vliegen.
Highlights of Peru Highlights of PeruDag tot dag

Lima

Na aankomst op het vliegveld wordt u met de transfer naar het hotel gebracht voor de eerste overnachting.

Lima › Arequipa

In overleg met u kiezen we het tijdstip van de vlucht naar Arequipa. Optioneel kunt u 's morgens in Lima het Larco museum, met de mooiste collectie precolumbiaanse kunst van het land, bezoeken. U verblijft twee nachten in Arequipa (O).

Arequipa

Vandaag maakt u een stadsrondrit inclusief bezoek aan het imposante Santa Catalina klooster. Buiten de stad is een mooi uitzichtspunt op de berg met fraaie panorama's over de stad en de omringende vulkanen. Het voormalige klooster is een compleet dorp, eeuwenlang het grootste klooster op het continent (O).

Arequipa › Colca

Een mooie rit over de hoogvlaktes naar de Colcavallei. Onderweg grazende guanaco’s en hoge bergpassen, de weg gaat zelfs tot 4.900 meter hoogte. De namiddag is ter vrije besteding (O,L,D).

Colca › Puno

Vroeg op om bij Cruz del Condor de grootste roofvogels van de wereld van nabij te zien. In de eerste zonnestralen zweven de condors door de opstijgende lucht langs de berghellingen omhoog. Het schouwspel is dus alleen in de vroege ochtend te ervaren. Hierna reist u met de lijnbus naar Puno. Als u er voor kiest om met privé chauffeur te reizen (toeslag), dan bezoekt u onderweg de graftorens van Sillustani. U heeft twee overnachtingen in Puno (O).

Puno

Met de excursieboot bezoekt u vandaag de drijvende rieteilanden in het Titicacameer waar de Uros indianen leven. Ze tonen graag hun ambachtsvaardigheden. Daarna vaart u verder naar het eiland Taquile, een echt eiland met een kleine dorpsgemeenschap. De bewoners leven sinds eeuwen van textiel, de mannen breien, de vrouwen weven. De bekende Peruaanse wollen puntmutsen komen hier oorspronkelijk vandaan. In de loop van de middag bent u terug in Puno (O,L).
Het verblijf in Puno kunt u optioneel een dag verlengen met een overnachting op het eiland Suasi (hotel) of op het eiland Amantani (bij dorpelingen thuis), beide mogelijk in combinatie met de Uros-excursie.

Puno › Cuzco

Een mooie busreis naar Cuzco met diverse stops onderweg. U reist de hele dag door de hooglanden met akkers, boerenleven en dorpen. U kunt ook met de luxe Titicaca trein reizen (toeslag). U verblijft twee nachten in Cuzco (O,L).

Cuzco

Vandaag heeft u een dag ter vrije besteding in Cuzco. U kunt optioneel een excursie bijboeken. Denk bijvoorbeeld aan een stadsrondrit met gids. U bezoekt dan niet alleen de prachtige bouwwerken uit de Spaans-koloniale tijd in het centrum maar gaat u ook naar de indrukwekkende overbijfselen uit de Incatijd. Wilt u wat avontuurlijkers? Dan is een excursie naar de Rainbow Mountain, met een klim naar 4.326 meter hoog, een onvergetelijke ervaring (O).

Cuzco › Machu Picchu › Heilige Vallei

Transfer naar de Heilige Vallei en dan met de trein naar de Machu Picchu! U hebt een privé rondleiding om daarna nog zelf rond te kijken en mooie plaatjes te schieten. In de middag keert u per trein terug naar Ollantaytambo en vervolgens wordt u per transfer naar uw hotel in de Heilige Vallei gebracht voor twee overnachtingen (O,L).

Heilige Vallei

Dagexcursie in groepsverband naar de zoutterrassen van Maras en de mooie terrasvormige proefvelden van de Inca's in Moray (O).

Heilige Vallei › Paracas

Transfer naar de luchthaven van Cuzco voor de vlucht naar Lima. Bij aankomst volgt de privé transfer naar uw hotel in Paracas (circa 4,5 uur). U verblijft hier twee nachten aan zee (O).

Paracas

Een dag ter vrije besteding. Optioneel: 's middags een vlucht over de Nazcalijnen (O).

Paracas › Lima

In de ochtend bezoek aan de Ballestas eilanden: u vaart dicht langs aalscholvers, zeeleeuwen en pinguïns. 's Middags met de lijnbus terug naar Lima voor de laatste overnachting (O).

Lima

Vandaag heeft u, voordat u vertrekt, nog vrije tijd in Lima. U kunt optioneel een stadsrondrit boeken, eventueel inclusief een bezoek aan het prachtige Larco museum. 's Middags transfer naar het vliegveld, waar deze reis eindigt (O).Verdere info

Bijzonderheden

 • In Cuzco (3300m), Chivay in de Colcavallei (3600m) en Puno (3900m) bestaat de kans, dat u last krijgt van de hoogte.
 • De Titicaca Train Puno-Cuzco rijdt op maandag, donderdag en zaterdag.

Reisleiding

 • Wisselende Engelssprekende gidsen tijdens de groepsexcursies.
 • Tijdens bezoek aan Machu Picchu en de stadsrondrit in Arequipa een privé-gids.
 • De vluchttrajecten en de vertrektransfers zijn onbegeleid.
 • Tijdens de boottocht naar de Ballestaseilanden gaat geen gids mee op de boot, wel naar en van de pier.

Beleef meer

 • Met een nachtje slapen bij de locals op Amantani krijgt u een goede indruk van hun levenswijze en van de lekkere Peruaanse keuken!
 • Maak deze Peru reis compleet met een paar nachten jungle. Tijdens boottochten en nachtwandelingen kunt u onder andere reuzenotters, apen, papegaaien en toekans spotten.
 • Wilt u op een luxe manier van Puno naar Cuzco reizen, kiest u dan voor de Titicaca trein. Een prachtige rit door de Andes!

Excursiemogelijkheden

Genoemde excursies, uitgezonderd de optionele excursies in Lima en Cuzco, zijn inbegrepen.

Insiders Tip

Bezoek Cappuccino Café in Cuzco en dan op een van de leuke blauwe balkonnetjes genieten van het uitzicht over Plaza de Armas.

Lizzie- Reisspecialist


Prijzen zijn online niet beschikbaar, vraag het ons

Helaas kunnen wij de data en prijzen van deze reis nu niet aan u tonen. Heeft u interesse in deze reis? Laat het ons weten en wij reageren zo snel als mogelijk om u van de gewenste informatie te voorzien.
Excuses voor het ongemak.

Vervoer

Privé vervoer tijdens vluchttransfers. (Groeps)excursies per airco (mini)bus. Colca-Puno, Puno-Cuzco en Lima-Paracas v.v. per comfortabele lijnbus.

Vluchten?

Special Traffic biedt de mogelijkheid om intercontinentale vluchten bij te boeken. Wij informeren u graag over de beste route, prijs en beschikbaarheid.