• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Jungle Trekking West Bali National Park

Indicatieprijs € 79,- p.p. Meer info
 • Varaan
VaraanImpressies

Varaan

Over Jungle Trekking West Bali National Park

Het West Bali National Park ligt in het noordwestelijkste puntje van Bali, op een schiereiland dat wordt omgeven door een grillige kustlijn van afwisselend mangroven, jungle, stranden en rotsen. Tijdens deze jungle trekking gaat u met een gids op verkenning in het nationale park. U begint met een bezoek aan de Tempel van Jayaprana & Layon Sari, waar een liefdesverhaal van dit beroemde koppel wordt afgebeeld. De tempel is het startpunt van een wandeltocht door de jungle. U gaat op zoek naar medicinale planten, bezoekt enkele panoramische uitzichtspunten en probeert zeldzame en vaker voorkomende inheemse dieren te spotten. Het laatste stuk van de wandeling voert door de unieke mangroven, waar ook weer bijzondere diersoorten tussen het groen leven.

Inbegrepen

 • Excursie volgens beschrijving, inclusief entreegelden voor het West Bali National Park
 • Begeleiding van een Engelssprekende gids
 • Transfers van en naar uw hotel in Pemuteran.

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven zoals snacks, fooien en drankjes.

Excursie:
Jungle Trekking West Bali National Park
Locatie:
Pemuteran
Indicatieprijs:
€ 79 (per persoon)Soort excursie

Prive

Aanvang

Om 07.00 uur.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 3-4 uur.

Het dorpje Pemuteran ligt in het uiterste noordwesten van Bali, niet ver van het eiland Menjangan. Hoewel het toerisme hier nog relatief in de kinderschoenen staat, neemt de populariteit toe vanwege de prima duikmogelijkheden. Pemuteran biedt een breed, donker en vulkanisch zandstrand en een rustige zee met een huisrif.