• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Nusa Penida Discovery

Indicatieprijs € 185,- p.p. Meer info
 • Kelingking Beach op Nusa Penida
 • Nusa Penida, Indonesië
 • Broken Beach, Nusa Penida, Indonesië
 • Snorkelen bij Nusa Penida, Indonesië
 • Porseleinkrab, Indonesië
Kelingking Beach op Nusa Penida Nusa Penida, Indonesië Broken Beach, Nusa Penida, Indonesië Snorkelen bij Nusa Penida, Indonesië Porseleinkrab, IndonesiëImpressies

Kelingking Beach op Nusa Penida
Nusa Penida, Indonesië
Broken Beach, Nusa Penida, Indonesië
Snorkelen bij Nusa Penida, Indonesië
Porseleinkrab, Indonesië


Over Nusa Penida Discovery

Deze uitgebreide dagexcursie brengt u naar Nusa Penida, een prachtig eiland ten zuidoosten van Bali, dat wordt omringd door een waanzinnig mooie onderwaterwereld. Ook boven water biedt Nusa Penida een uniek landschap van grillige kusten, spierwitte strandjes en verscholen baaien. U wordt vroeg opgehaald bij uw resort en naar de haven gebracht voor de 40 minuten durende overtocht per snelle ferry. Na aankomst gaat u op weg naar Pasih Uwug, oftewel Broken Beach. De rit voert u langs kleine dorpjes en u hobbelt over een deels onverharde weg, maar dit wordt helemaal goedgemaakt door het prachtige uitzicht over het strand. Vervolgens gaat u naar Kelingking Hills, waar u wederom een spectaculair uitzicht staat te wachten. Na de lunch stapt u aan boord van een bootje naar Snorkeling Point. Onder leiding van een instructeur gaat u de kleurrijke vissen en koralen bekijken. Uiteraard heeft u ook nog even de tijd om van het prachtige witte zandstrand te genieten, voordat de terugreis naar Sanur aanvangt.

Inbegrepen

 • Excursie volgens beschrijving, inclusief snorkeluitrusting
 • Begeleiding van een Engelssprekende gids
 • Lunch (set menu)
 • Transfers van en naar uw hotel in Sanur.

Niet inbegrepen

 • Persoonlijke uitgaven zoals snacks, fooien en drankjes.

Excursie:
Nusa Penida Discovery
Locatie:
Sanur & Omgeving
Indicatieprijs:
€ 185 (per persoon)Soort excursie

Groeps

Aanvang

Om 08.00 uur.

Vertrek

Dagelijks

Duur

Ca. 9 uur.


Sanur

Sanur is de populairste badplaats aan de zuidoostkust. De rustige zee is uitermate geschikt om te zwemmen. Het uitstekende strand wordt omgeven door hotels die, op hun beurt worden omgeven door prachtige, groene bossen. In de directe omgeving is een levendig plaatsje met druk bezochte restaurants en kunstnijverheidswinkeltjes.


Nusa Lembongan

Het eiland Lembongan ligt op slechts 30 minuten varen met een speedboot vanaf Sanur. Hier vindt u het Bali van vroeger; een paradijselijk tropisch eiland waar alles draait om verlaten stranden, rustieke dorpjes en volledige ontspanning. Daarnaast is het een favoriete duiklocatie voor boot-trips vanaf Bali. Zowel duikers als snorkelaars zullen hun ogen hier uitkijken...