• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Gili-eilanden

Kies één van de Gili-eilanden voor een heerlijke afsluiting van uw rondreis in Indonesië. Alle drie de eilanden zijn omringd door helderblauw water en hebben paradijselijke stranden. Er kan dan ook goed gesnorkeld of gedoken worden. Kiest u voor het levendige Gili Trawangan, het grootste eiland, of voor een van de rustigere en kleinere eilanden, Gili Meno of Gili Air?

Bestemmingen in Gili-eilanden
Reisinformatie Gili-eilanden

De perfecte afsluiting voor uw rondreis in Indonesië; de Gili-eilanden! 'Gili' betekent 'kleine eiland' in het Bahasa en Indonesië kent duizenden van deze kleine eilandjes. De drie bekendste Gili-eilanden zijn Gili Trawangan, het grootste eiland, Gili Meno, het rustigste eiland en Gili Air, het kleinste eiland. Alle eilanden hebben bounty-stranden en zijn omringd door koraal. Daarnaast zijn ze ook allen auto- en motorvrij, wat voor een rustige en authentieke sfeer zorgt.U bereikt de Gili-eilanden per speedboot vanaf Bali in anderhalf à twee uur en vanaf Lombok in ongeveer 15 à 30 minuten.


Gili-eilanden Combineren

De Gili-eilanden kunnen perfect gecombineerd worden met de rondreizen Highlights of Bali, Bali the Beautiful of In Touch with East Java & Bali.

Gili-eilanden

Gili Trawangan

Gili Trawangan is de grootste van de kleine groep Gili-eilanden en ligt het verste weg van Lombok. Dit eiland biedt de meeste keuze aan restaurants, beach bars en clubs, maar ook aan duikscholen.
Klik hier en lees meer over Gili Trawangan

Gili Meno

Gili Meno is wat kleiner dan Gili Trawangan, maar weer wat groter dan Gili Air. Het is het meest rustige eiland, want naast duiken en snorkelen in het helderblauwe water en wandelen over het strand, is er niet veel te doen. De perfecte plek voor de rustzoeker!
Klik hier en lees meer over Gili Meno

Gili Air

Gili Air is het kleinste van de drie eilanden en is niet zo rustig als Gili Meno, maar heeft ook weer niet zoveel keuze aan restaurants en bars als Gili Trwangan. Kortom, het is een goede keuze als u op zoek bent naar rust, maar zo nu en dan ook eens een cocktails wilt drinken op het strand.
Klik hier en lees meer over Gili Air