• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Java

Het eiland Java kent vele hoogtepunten. Een absolute aanrader is de treinreis van Bandung naar Yogyakarta. Vanuit de trein ziet u het schitterende landschap met groene heuvels en rijstvelden aan u voorbijgaan en komt u langs lokale dorpjes.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Java compleet te maken.

Sunrise Bromo Tour

Even na middernacht wordt u opgehaald bij uw hotel in Malang, vanwaar u in vier uur tijd naar Penanjakan rijdt voor een (als het weer mee zit) glorieuze zonsopkomst. U steekt de zandvlakte over richting de voet van de Bromo-vulkaan en na het beklimmen van een trap met 245 treden heeft u een fantastisch uitzicht over de ontsluierende vulkanen Bromo, Batok en Semeru.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Java

Java is het kloppende hart van Indonesië en daarmee ook het dichtst bevolkt, met circa 120 miljoen inwoners. De hoofdstad Jakarta en de cultuur-hoofdstad Yogyakarta vindt u hier, evenals vele slapende vulkanen, plantages en rijstvelden. Op dit eiland vindt u ook enkele van de meest imposante boeddhistische en hindoeïstische bouwwerken van Indonesië.


West-Java

Jakarta

Jakarta is de hoofdstad en grootste stad van Indonesië met ongeveer 9,3 miljoen inwoners. Het huidige Jakarta bestaat uit vijf delen, waarvan Jakarta Kota het originele, oude Batavia-stad gedeelte herbergt. Op circa twee uur rijden ligt de 'buitenwijk van Jakarta', Bogor, bekend om haar koelere klimaat en om de prachtige botanische tuinen midden in de stad.
Lees meer over Jakarta >

Bandung

Bandung is het centrum van de Sundanese cultuur en een dynamische stad, waar art deco-gebouwen, marktstalletjes en becaks samenkomen. Het is een ideale uitvalsbasis om de vulkanen, warmwaterbronnen en theeplantages in de omgeving te bezoeken.
Lees meer over Bandung >


Centraal-Java

Yogyakarta is de cultuurhoofdstad van Indonesië. Er is veel te bezoeken, zoals het paleis van de Sultan (de Kraton), batikwerkplaatsen, zilversmederijen en wayang-ateliers. Maar het is ook de uitvalsbasis voor een bezoek aan de indrukwekkende  tempelcomplexen Borobudur en Prambanan. Semarang is een levendige havenstad waar u nog veel koloniale gebouwen, maar ook Chinese en Arabische wijken vindt.
Lees meer over Yogyakarta, Borobodur & Prambanan >


Oost-Java

Het leven in Malang speelt zich in een rustiger tempo af dan op de rest van Java. Deze stad heeft veel te bieden, zoals mooie, koloniale boulevards en vele markten. Maar u kunt vanuit Malang ook naar de Bromo vulkaan of het indrukwekkende berggebied van Batu. Surabaya is een drukke, moderne stad waar ooit de strijd voor onafhankelijkheid begon. In de oude stad vindt u nog restanten van Nederlandse architectuur. Vanaf de oostkust kunt u de boottocht van een uur maken naar Bali. De bootterminal bevindt zich in Ketapang, 8 kilometer ten noorden van Banyuwangi.