• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Bentota & Omgeving

Behalve de mooie stranden van Bentota biedt de zuidwestkust van Sri Lanka volop afwisseling: van een schildpaddenboerderij in Kosgoda, een traditionele maskerfabriek tot talloze charmante slaperige dorpjes aan het water.

Bestemmingen in Bentota & Omgeving
Reisinformatie Bentota & Omgeving

Aan de westkust van Sri Lanka, iets ten zuiden van Colombo, liggen een aantal van de belangrijkste badplaatsen van het land.


Plaatsen en bezienswaardigheden

Bentota

Bentota ligt aan de monding van de Bentota Ganga-rivier, waar een lang schiereiland met prachtige stranden is ontstaan. Bentota is dan ook één van de belangrijkste strandbestemmingen van Sri Lanka.
Lees meer over Bentota >

Kalutara

Aan deze kust van Sri Lanka bevinden zich nog veel meer badplaatsen, met allerlei verschillende resorts. Wij bieden u vanuit deze accommodaties ook de mogelijkheid om een unieke walvisexcursie te boeken. Een goed voorbeeld is de het charmante badplaatsje Kalutara. Dit historische dorpje heeft een grote rol gespeeld in de specerijenhandel.
Lees meer over Kalutara >