• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Galle & Omgeving

De havenstad Galle bevindt zich op het zuidwestelijke puntje van Sri Lanka. Tijdens uw rondreis door Sri Lanka mag de stad zeker niet ontbreken.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Galle & Omgeving compleet te maken.

Whale Watching

In de vroege ochtend stapt u bij Mirissa Fisheries Harbour aan boord van een boot. Onderweg kunt u rustig genieten van een ontbijtje, u wordt gewaarschuwd wanneer er walvissen gespot worden. En wanneer dat gebeurt is het tijd om op te letten, er is zoveel moois te spotten voor de kust van Mirissa! Orka's, blauwe vinvissen, potvissen en zelfs dolfijnen komen hier voor. Een goed moment om uw camera bij de hand te hebben dus. Nadat u genoeg tijd heeft gehad om te genieten van de grote zeebewoners zet de boot koers richting Weligama Bay, waar deze voor anker gaat nabij de Snake and Taprobane islands, een prachtige plek om even te zwemmen of snorkelen. Ook geniet u hier de lunch voor u terugvaart naar Mirissa.

N.B. Walvissen komen voor de kust van Zuid-Sri Lanka voor in de periode november tot april. Ze worden regelmatig gespot in deze periode, maar het is helaas nooit een garantie dat u ze ziet.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Bestemmingen in Galle & Omgeving
Reisinformatie Galle & Omgeving

De havenstad Galle bevindt zich op het zuidwestelijke puntje van Sri Lanka. Tijdens uw rondreis door Sri Lanka mag de stad zeker niet ontbreken.


Bezienswaardigheden in Galle

In de stad Galle zijn nog vele overblijfselen uit de Nederlandse tijd te bewonderen, zoals het Nederlandse Fort, straatjes met traditionele koopmanshuizen en de Groote Kerk met grafzerken van Nederlanders uit de VOC-tijd. Het is een heerlijk stadje om doorheen te slenteren, u proeft de sfeer uit koloniale tijden.