• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Jaffna & Noordelijk Sri Lanka

De noordelijke stad Jaffna heeft een strategische ligging op een schiereiland. Een perfect startpunt van uw Sri Lanka rondreis dus!Reisinformatie Jaffna & Noordelijk Sri Lanka

De noordelijke stad Jaffna heeft een strategische ligging op een schiereiland. Een perfect startpunt van uw Sri Lanka rondreis dus!


Historische stad

Jaffna is een stad met veel historie. In het verleden is de stad in handen geweest van de Portugezen, Nederlanders en Britten. Sinds het einde van de onafhankelijkheidsoorlog met de Britten in de jaren ’40, probeert men de sfeer uit oude glorietijden te doen herleven. De historische stad heeft veel koloniale bezienswaardigheden zoals oude forten en de ruïnes van de Britse barakken en de kathedraal van St. Mary.


Accommodaties

De accommodatiemogelijkheden zijn nog eenvoudig, maar voor een complete reis door Sri-Lanka zijn er nu de mogelijkheden om er te overnachten. In de buurt van Jaffna vindt u Point Pedro, het noordelijkste puntje van Sri Lanka.