• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Nuwara Eliya

Bent u een vroege vogel? Ga dan vanuit Nuwara Eliya naar de Horton Plains. De uitgestrekte graslanden en groene wouden zijn het leefgebied van vele verschillende dieren die u 's ochtends het beste kunt zien.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Nuwara Eliya

De koele hooglanden van Nuwara Eliya dienden in vroegere tijden als Britse vakantieoord in Sri Lanka. U bereikt Nuwara Eliya via prachtige slingerweggetjes met aan weerszijden uitgestrekte theeplantages. In deze schitterende omgeving kunt u overnachten in koloniale villa’s van Engelse theeplanters. Menig reiziger die in dit gebied van Sri Lanka reist zal als souvenir geurende pakjes thee en schitterende foto's van de 'theeheuvels' mee naar huis nemen.


Excursies en bezienswaardigheden Nuwara Eliya

 • Bezoek aan een van de vele theeplantages van de welbekende 'Ceylon' thee.
 • Hunas Falls: glooiende groene heuvels met verschillende watervallen. Een heerlijk rustig en koel stukje Sri Lanka.
 • Bezoek aan Kataragama en Adam's Peak, twee belangrijke pelgrimsoorden van Sri Lanka. Het zijn heilige plaatsen voor boeddhisten, moslims en hindoes en in Kataragama ligt een enorm tempelcomplex.
 • Bezoek aan Horton Plains: uitgestrekte graslanden en groene wouden. Het leefgebied van verschillende dieren (ook luipaarden) en vogels.