• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Negombo & Waikkal

Negombo en Waikkal zijn gezellige, levendige vissersplaatsjes aan de Sri Lankaanse westkust. Ze liggen zo'n 40 kilometer van de hoofdstad Colombo.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Negombo & Waikkal compleet te maken.

Kalpitiya Dolphin Watching

Ten noorden van Negombo ligt het kustplaatsje Kalpitiya. Het slaperige vissersdorpje komt enkele keren per jaar tot leven als kite surfing bestemming. Maar in de periode november tot en met april is het ook een goede locatie om dolfijnen te spotten die zich in de wateren voor de kust bevinden. U vertrekt al vroeg vanuit Negombo en bereikt Kalpitiya rond het ochtendgloren.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.


Bestemmingen in Negombo & Waikkal
Reisinformatie Negombo & Waikkal

Negombo

Negombo is erg geschikt om er een rondreis te beginnen, of juist om heerlijk bij te komen na uw rondreis door Sri Lanka. Natuurlijk is het ook mogelijk om een langer verblijf in Negombo door te brengen; er is namelijk genoeg te beleven!
Lees meer over Negombo >


Waikkal

In het vissersdorpje Waikkal lijkt de tijd te hebben stilgestaan. Dit charmante vissersdorpje ligt zo'n 13 kilometer ten noorden van Negombo.
Bekijk ons aanbod in Waikkal >