• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Trincomalee & Passikudah

De stranden van Trincomalee en Passikudah zijn werkelijk prachtig, vooral de stranden van Trincomalee behoren tot de mooiste van Sri Lanka.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bestemmingen in Trincomalee & Passikudah
Reisinformatie Trincomalee & Passikudah

Aan de oostkust van Sri Lanka vindt u de mooie badplaatsen Trincomalee, Passikudah en Nilaveli. De prachtig uitgestrekte witgele zandstranden met goede mogelijkheden om te snorkelen of te duiken maken dit gebied zeer aantrekkelijk voor reizigers.


Nilaveli

Nilaveli is een kleinschalige badplaats, waar u heerlijk uitrust op een goudgeel strand. Verder is er genoeg te zien en te doen en kunt u hier fantastisch duiken en snorkelen.
Lees meer over Nilaveli >


Passikudah

Passikudah is een zeer rustige badplaats met een romantische en intieme sfeer. Er zijn hier verschillende resorts te vinden, van kleinschalige boutiquehotels tot grotere resorts waar van alles te doen is.
Lees meer over Passikudah >


Trincomalee

De havenplaats Trincomalee leent zich uitstekend tot het maken van culturele uitstapjes en naast de prachtige goudgele stranden kunt u hier tussen maart en juni walvissen spotten!
Lees meer over Trincomalee >