• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Yala & Udawalawe

Kies voor een safari in een van de nationale parken Yala en Udawalawe tijdens uw rondreis in Sri Lanka. Wie weet bent u de gelukkige en ziet u in Yala National Park de zeldzame luipaard!Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten

Bestemmingen in Yala & Udawalawe
Reisinformatie Yala & Udawalawe

In de nationale parken Udawalawe en Yala en in de nabije omgeving kunt u talloze dieren spotten. Hier ziet u de mooiste vogels, kunt u een indrukwekkende ontmoeting met een olifant hebben of misschien ziet u wel een luipaard! Na een spannende dag tussen de wilde dieren, kunt u ook nog eens blijven slapen tussen de wilde dieren; kies een guesthouse om te overnachten, en zelfs kamperen behoort tot de mogelijkheden!


Udawalawe National Park

Het iets kleinere Udawalawe National Park ligt nabij Yala National Park, maar is zoals gezegd veel vochtiger. In de jungle leeft een kudde olifanten, die opgevangen worden in een opvanghuis in het park.
Lees meer over Udawalawe National Park >


Yala National Park

Dit park is het grootste nationale park van Sri Lanka, en het is totaal anders dan de directe omgeving. Waar de omgeving dichtbegroeid en vochtig is, is Yala National Park droog en rotsachtig. In het park leeft een grote groep luipaarden.
Lees meer over Yala National Park >