Excursies ThailandHistorisch Ayutthaya

Per tuktuk gaat u op verkenning in het historische park, waar u een aantal van de belangrijkste tempels en tempelruïnes bezoekt. Dit indrukwekkende park staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Bij Wat Maha Dhat bezoekt u het iconische hoofd van een boeddhabeeld dat overgroeid is door de wortels van een banyan-boom. Ook de bijzondere tempels Wat Ratchaburana en Wat Chaiwattanaram staan op het programma. Trek vandaag comfortabele wandelschoenen aan en houd uw camera bij de hand, want dit belooft een leuke en afwisselende dag te worden!

Fietstour Colours of Bangkok

De spectaculairste manier om het echte leven in Bangkok van nabij gade te slaan. Per mountainbike en in groepsverband fietst u, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, in een rustig tempo waarbij voldoende stops worden ingelast. U fiets door parken, langs lokale tempels en scholen en steekt de Chao Praya-rivier per longtail-boot over. Al fietsend ontdekt u de vele tegenstellingen en kleuren die deze miljoenenstad biedt. De route is 95% autovrij (in een stad met meer dan 4 miljoen auto’s!). Dit is echt een unieke belevenis.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Rickshaw & Hiking the Colours of Bangkok

Weg van de drukte van de stad, via kleine steegjes en smalle straatjes, ontdekt u het echte Bangkok. Onder begeleiding van een Engelssprekende gids en in groepsverband wandelt u allereerst naar een lokale tempel van een typische buurtgemeenschap. Vervolgens steekt u met een longtail-boot de Chao Phraya-rivier over en betreedt u een weelderig begroeide omgeving van bananen-, mango- en papayabomen en kokospalmen. Na een eenvoudige Thaise lunch wordt u met een riksja door het groenste deel van Bangkok gereden. U komt u op plekjes die alleen de locals weten te vinden; een leuke excursie die u de echte kleuren van de wereldstad laat zien.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 75,- p.p. | Meer info >

Ontdek de Thaise Keuken bij Baipai Cooking School

Niet alleen liefde, maar ook cultuur gaat door de maag! Maak kennis met de overheerlijke en gevarieerde Thaise keuken tijdens deze smakelijke kookcursus.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Fietstour Colours of Chiang Mai

Onder begeleiding van een Engelssprekende gids fietst u per mountainbike door het zuiden van Chiang Mai over rustige, groene landweggetjes, terwijl u honderden jaren oude tempels en ruïnes passeert. U stopt onder meer bij een speciale school voor bergvolkkinderen (indien geopend) en een pottenbakkerij. De fietstocht is in groepsverband en in een rustig tempo, waarbij onderweg voldoende stops worden ingelast.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 52,- p.p. | Meer info >

Balloon Flight & Wat Doi Suthep - Chiang Mai

De dag beginnen met een ballonvaart is uniek. Op het moment dat de zon zich net boven de horizon laat zien, begint uw avontuur. De luchtballon voert mee met de calme bries en u geniet van het verrassende uitzicht boven de omgeving van Chiang Mai. Bewonder de bergen in de verte, uitgestrekte rijstvelden, de groene omgeving van de Ping-rivier en kleine dorpjes die deels onder de bomendaken verscholen gaan. De vele gouden tempels rondom Chiang Mai zorgen voor een extra kleurdimensie. Sprookjesachtig! Na een klein uur vliegen staat er een vers ontbijt voor u klaar op de landingsplek en wordt u getrakteerd op een glas champagne. Vervolgens staat er een bezoek aan de 600 jaar oude tempel Wat Pra That Doi Suthep op het programma, vlakbij de top van de berg Doi Suthep. Via de spectaculaire trap met 306 traptreden bereikt u de rijkelijk versierde stoepa en geniet u van uitgestrekt uitzicht over Chiang Mai.

E-Bike Hilly Adventure - Chiang Mai

Tijdens deze geweldige fietstour maakt u kennis met het heuvelachtige landschap rondom Chiang Mai. U passeert uitgestrekte rijstvelden, fietst met uw E-bike langs kleine lokale dorpjes en bezoekt een aantal van de mooiste tempels, zoals Wat Phrathat Doi Tham en Wat Ton Kwen. Samen met een Engelssprekende gids en in groepsverband geniet u van een leuke en actieve ochtend. Voordat u weer naar uw hotel wordt gebracht, geniet u van een lokale lunch.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Khao Sok Jungle Discovery

Actief, educatief en geschikt voor het gele gezin. U wandelt door de jungle van Khao Sok National Park, omringd door kleurige vlinders, nieuwsgierige eekhoorntjes, prachtige vogels en bijzondere reptielen, en vaart per kano de Sok-river af. Wellicht hoort u gibbons tijdens deze ontspannen tocht, waarbij de gids het peddelen op zich neemt. Geef uw ogen de kost, er is genoeg te zien! U eindigt bij de Rommanee Hot Springs, waar u uw voeten na de wandeling ook nog even kunt verwennen in het warme water.

Indicatieprijs 100,- p.p. | Meer info >

Adventure Dinner - Koh Samui

Bent u klaar voor een uniek diner avontuur? Per open jeep rijdt u de jungle in over deels onverharde wegen, waar u op een verlaten bergtop geniet van een heerlijk Thais barbecue-buffet. Het is tijd om u te ontspannen en te genieten van het fantastische uitzicht op Koh Samui en de omliggende eilanden, terwijl de zon langzaam ondergaat.

Indicatieprijs 42,- p.p. | Meer info >

Ao Tha Lane Nature Reserve by Kayak - Krabi

Verscholen baaien, kloven, grotten en kliffen. Verken de verborgen schoonheid van Krabi's mangroven per kajak. De natuur op haar mooist!

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Krabi Jungle, Crystal Pool and Hot Spring

Tropisch regenwoud, prachtige tempels, een ontmoeting met lokale monniken en een pittige wandeling bergopwaarts. Dit alles afgesloten met een bezoek aan de warmwaterbronnen van Krabi. De perfecte mix van natuur, avontuur en cultuur. Geweldig ter afwisseling op een ontspannend strandverblijf.

Indicatieprijs 75,- p.p. | Meer info >

Erawan National Park

Op een uur rijden van de River Kwai ligt het Erawan National Park. In dit tropische park vindt u dichtbeboste jungle, een grote verscheidenheid aan flora en fauna, smaragdgroene poelen en grotten met bijzondere druipsteenformaties. Maar het park staat bekend om de beeldschone watervallen, die uit zeven niveaus bestaan. Ongekend mooi! Het Erawan National Park is bijzonder geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar avontuurlijke wandelingen. De tochten zijn soms pittig, maar eenmaal in het verkoelende water van de watervallen bent u dat zo weer vergeten.
N.B. Deze dagexcursie is het eenvoudigst in uw reisschema in te passen als u een extra nacht boekt bij de River Kwai.

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.