• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Bangkok & Centraal-Thailand

Het mooiste aan deze regio is dat het ontzettend afwisselend is: naast de huidige hoofdstad Bangkok vindt u in de (directe) omgeving dichtbegroeide wouden, hoge watervallen, grotten, oude tempels, paleizen en historische plaatsen.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Bangkok & Centraal-Thailand compleet te maken.

Historisch Ayutthaya

Per tuktuk gaat u op verkenning in het historische park, waar u een aantal van de belangrijkste tempels en tempelruïnes bezoekt. Dit indrukwekkende park staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Bij Wat Maha Dhat bezoekt u het iconische hoofd van een boeddhabeeld dat overgroeid is door de wortels van een banyan-boom. Ook de bijzondere tempels Wat Ratchaburana en Wat Chaiwattanaram staan op het programma. Trek vandaag comfortabele wandelschoenen aan en houd uw camera bij de hand, want dit belooft een leuke en afwisselende dag te worden!

Fietstour Colours of Bangkok

De spectaculairste manier om het echte leven in Bangkok van nabij gade te slaan. Per mountainbike en in groepsverband fietst u, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, in een rustig tempo waarbij voldoende stops worden ingelast. U fiets door parken, langs lokale tempels en scholen en steekt de Chao Praya-rivier per longtail-boot over. Al fietsend ontdekt u de vele tegenstellingen en kleuren die deze miljoenenstad biedt. De route is 95% autovrij (in een stad met meer dan 4 miljoen auto’s!). Dit is echt een unieke belevenis.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Ontdek de Thaise Keuken bij Baipai Cooking School

Niet alleen liefde, maar ook cultuur gaat door de maag! Maak kennis met de overheerlijke en gevarieerde Thaise keuken tijdens deze smakelijke kookcursus.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Rickshaw & Hiking the Colours of Bangkok

Weg van de drukte van de stad, via kleine steegjes en smalle straatjes, ontdekt u het echte Bangkok. Onder begeleiding van een Engelssprekende gids en in groepsverband wandelt u allereerst naar een lokale tempel van een typische buurtgemeenschap. Vervolgens steekt u met een longtail-boot de Chao Phraya-rivier over en betreedt u een weelderig begroeide omgeving van bananen-, mango- en papayabomen en kokospalmen. Na een eenvoudige Thaise lunch wordt u met een riksja door het groenste deel van Bangkok gereden. U komt u op plekjes die alleen de locals weten te vinden; een leuke excursie die u de echte kleuren van de wereldstad laat zien.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 75,- p.p. | Meer info >

Erawan National Park

Op een uur rijden van de River Kwai ligt het Erawan National Park. In dit tropische park vindt u dichtbeboste jungle, een grote verscheidenheid aan flora en fauna, smaragdgroene poelen en grotten met bijzondere druipsteenformaties. Maar het park staat bekend om de beeldschone watervallen, die uit zeven niveaus bestaan. Ongekend mooi! Het Erawan National Park is bijzonder geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar avontuurlijke wandelingen. De tochten zijn soms pittig, maar eenmaal in het verkoelende water van de watervallen bent u dat zo weer vergeten.
N.B. Deze dagexcursie is het eenvoudigst in uw reisschema in te passen als u een extra nacht boekt bij de River Kwai.
Reisinformatie Bangkok & Centraal-Thailand

Het centrale deel van Thailand staat in het teken van een hoge dosis aan cultuur. U vindt hier de kosmopolitische metropool Bangkok, met in de omgeving een successie van historische hoofdsteden. De steden en historische parken worden omringd door het vlakke platteland, waardoor vele waterwegen voeren. De beroemde Kwai-rivier heeft een boeiend verleden.


Belangrijke plaatsen in Centraal Thailand

Bangkok

In de meeste gevallen zult u in Bangkok uw Thailand rondreis beginnen. U vindt er prachtig versierde tempels en het beroemde Grote Paleis, maar ook kleinere wijkjes waar het lokale leven gewoon zijn gang gaat.
Lees meer over Bangkok >

Kanchanaburi

Deze plaats is mooi gelegen in een heuvelachtig, groen landschap op circa 3 uur rijden van Bangkok, aan de Kwai-rivier. Bekend om de beroemde 'Bridge over the River Kwai' en de huiveringwekkende geschiedenis die hierbij hoort. Maar er is meer te ontdekken in en om deze plaats.
Lees meer over River Kwai >

Ayutthaya

Ayutthaya was ooit een belangrijk Thais koninkrijk, tussen 1350 en 1767. In het Historisch Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, vindt u historische tempels uit die tijd. Deze kunt u te voet of met de fiets bezichtigen.
Lees meer over Ayutthaya >