• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Bangkok

Tijdens een fietstocht door de smalle straatjes van Bangkok ervaart u een heel andere kant van Bangkok. U komt in zulke stille straatjes dat u bijna vergeet dat u zich in een bruisende metropool bevindt.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Bangkok compleet te maken.

Fietstour Colours of Bangkok

De spectaculairste manier om het echte leven in Bangkok van nabij gade te slaan. Per mountainbike en in groepsverband fietst u, onder begeleiding van een Engelssprekende gids, in een rustig tempo waarbij voldoende stops worden ingelast. U fiets door parken, langs lokale tempels en scholen en steekt de Chao Praya-rivier per longtail-boot over. Al fietsend ontdekt u de vele tegenstellingen en kleuren die deze miljoenenstad biedt. De route is 95% autovrij (in een stad met meer dan 4 miljoen auto’s!). Dit is echt een unieke belevenis.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Rickshaw & Hiking the Colours of Bangkok

Weg van de drukte van de stad, via kleine steegjes en smalle straatjes, ontdekt u het echte Bangkok. Onder begeleiding van een Engelssprekende gids en in groepsverband wandelt u allereerst naar een lokale tempel van een typische buurtgemeenschap. Vervolgens steekt u met een longtail-boot de Chao Phraya-rivier over en betreedt u een weelderig begroeide omgeving van bananen-, mango- en papayabomen en kokospalmen. Na een eenvoudige Thaise lunch wordt u met een riksja door het groenste deel van Bangkok gereden. U komt u op plekjes die alleen de locals weten te vinden; een leuke excursie die u de echte kleuren van de wereldstad laat zien.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 75,- p.p. | Meer info >

Ontdek de Thaise Keuken bij Baipai Cooking School

Niet alleen liefde, maar ook cultuur gaat door de maag! Maak kennis met de overheerlijke en gevarieerde Thaise keuken tijdens deze smakelijke kookcursus.

Indicatieprijs 85,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Bangkok

De moderne metropool Bangkok is de hoofdstad van Thailand en veelal uw startpunt van uw rondreis door Thailand. Door de Thai wordt de stad vaak Krung Thep genoemd, wat de Stad der Engelen betekent. Op het eerste gezicht lijkt Bangkok een moderne, betonnen stad met winkelcentra, tempels en wat luchtvervuiling. Zodra u daar echter doorheen prikt, ziet u een fascinerende stad met vele gezichten.


Hotels Bangkok

Een verblijf in Bangkok begint natuurlijk met het uitzoeken van uw hotel. Wij bieden in Bangkok diverse hotels in de diverse delen van de stad.
Bekijk ons aanbod hotels in Bangkok >


Bezienswaardigheden Bangkok

Er is genoeg te zien en te beleven in Bangkok. Wij geven u een aantal absolute aanraders:

Grote Paleis

De voormalige residentie van het koninklijke hof. U treft hier prachtige zalen die voor verschillende doeleinden gebruikt werden: de Zaal der Begrafenissen, de Zaal der Audiënties, het Kroningspaleis, de Troonzaal, de koninklijke gastenverblijven en de prachtige tempel van de Boeddha van Smaragd.

Chao Phraya Rivier

De grote rivier die door heel Bangkok stroomt. kent vele zijrivieren en kanalen. Een boottocht over deze rivieren is echt een aanrader, deze brengt u naar delen van de stad die u anders niet zou zien en u ziet hoe het lokale leven zich op de oevers afspeelt.

Damnoek Saduak

Erg leuk om de drijvende ochtendmarkt van Damnoek Saduak te bezoeken.

Ancient City

Heeft u niet veel tijd, maar wilt u toch een hoop van Thailand zien? Ga dan naar Ancient City; een groot openluchtmuseum met replica's van vele monumenten uit heel Thailand.

Chinatown

Een gezellige wijk van Bangkok waar u lekker doorheen kunt lopen.

Siam Square

In de bruisende wijk rond het Siam-plein vindt u een grote concentratie van winkelcentra, warenhuizen en restaurants.

Sukhumvit

De hippe wijk van Bangkok. U vindt hier vele winkeltjes, restaurantjes, eetstalletjes, cafés en hippe nachtclubs.

Openbaar vervoer in Bangkok

U hoeft van niets of niemand afhankelijk te zijn in Bangkok. Over straat wandelen is hier niet gevaarlijker dan in andere Europese steden. In de avond is de taxi ideaal. Kies wel een taxi met een bordje ‘Taximeter’ en zorg dat de meter wordt aangezet. Overdag kunt u gebruik maken van de moderne skytrain (BTS) en metro (MRT). Voor de korte afstanden is de tuktuk leuk om uit te proberen.