• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Rondreis Chiang Mai & Noord-Thailand

Er heerst een gezellige sfeer in Chiang Mai, vooral 's avonds op de avondmarkt waar u op jacht kunt gaan naar leuke souvenirs. Bezoek in de directe omgeving een van de vele tempels of ontdek de groene omgeving dan ervaart u deze regio op haar best!Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Bijzondere excursies

Tips om uw reis naar Chiang Mai & Noord-Thailand compleet te maken.

Fietstour Colours of Chiang Mai

Onder begeleiding van een Engelssprekende gids fietst u per mountainbike door het zuiden van Chiang Mai over rustige, groene landweggetjes, terwijl u honderden jaren oude tempels en ruïnes passeert. U stopt onder meer bij een speciale school voor bergvolkkinderen (indien geopend) en een pottenbakkerij. De fietstocht is in groepsverband en in een rustig tempo, waarbij onderweg voldoende stops worden ingelast.

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 52,- p.p. | Meer info >

Balloon Flight & Wat Doi Suthep - Chiang Mai

De dag beginnen met een ballonvaart is uniek. Op het moment dat de zon zich net boven de horizon laat zien, begint uw avontuur. De luchtballon voert mee met de calme bries en u geniet van het verrassende uitzicht boven de omgeving van Chiang Mai. Bewonder de bergen in de verte, uitgestrekte rijstvelden, de groene omgeving van de Ping-rivier en kleine dorpjes die deels onder de bomendaken verscholen gaan. De vele gouden tempels rondom Chiang Mai zorgen voor een extra kleurdimensie. Sprookjesachtig! Na een klein uur vliegen staat er een vers ontbijt voor u klaar op de landingsplek en wordt u getrakteerd op een glas champagne. Vervolgens staat er een bezoek aan de 600 jaar oude tempel Wat Pra That Doi Suthep op het programma, vlakbij de top van de berg Doi Suthep. Via de spectaculaire trap met 306 traptreden bereikt u de rijkelijk versierde stoepa en geniet u van uitgestrekt uitzicht over Chiang Mai.

E-Bike Hilly Adventure - Chiang Mai

Tijdens deze geweldige fietstour maakt u kennis met het heuvelachtige landschap rondom Chiang Mai. U passeert uitgestrekte rijstvelden, fietst met uw E-bike langs kleine lokale dorpjes en bezoekt een aantal van de mooiste tempels, zoals Wat Phrathat Doi Tham en Wat Ton Kwen. Samen met een Engelssprekende gids en in groepsverband geniet u van een leuke en actieve ochtend. Voordat u weer naar uw hotel wordt gebracht, geniet u van een lokale lunch.

 

N.B. Tegen betaling van een meerprijs kan deze excursie ook uitgevoerd worden op privé-basis.

Indicatieprijs 50,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.
Reisinformatie Chiang Mai & Noord-Thailand

Hier vindt u de belangrijkste stad van het noorden: Chiang Mai, ook wel 'de roos van het noorden' genoemd. Hier zijn indrukwekkende tempels te vinden, zoals de prachtig op een berg gelegen Wat Doi Suthep, maar ook de beroemde avondmarkt. Op ongeveer 30 kilometer van de stad ligt het olifanten-opleidingscentrum van Mae Sa. Hier ziet u hoe ze werken en leven. Chiang Mai is een perfecte uitvalsbasis voor uw reis door Noord-Thailand.


Belangrijke regio's in Chiang Mai & Noord-Thailand

Gouden Driehoek

kIn dit drielandenpunt waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen, was vroeger het centrum van de opiumteelt, en tegenwoordig een schitterende omgeving met jungle, theeplantages en diverse goedbewaarde tempels.
Lees meer over De Gouden Driehoek >

Mae Hong Son

Dit gebied staat bekend om de prachtige natuur en de etnische diversiteit. Hier leven vele ‘minderheden’ die nog grotendeels hun eigen cultuur en tradities volgen. Verder vindt u hier een weelderige jungle, grotten, watervallen en het mooie Chong Kham-meer. Het gebied grenst aan Myanmar en dat is te zien aan de tempels in Birmese stijl die her en der zijn terug te vinden. Indien u hier in het koele seizoen reist, neem dan een trui mee voor de koele avonden.
Lees meer over Mea Hong Son >

Phitsanulok & Sukhothai

Deze twee plaatsen zijn beide een oude hoofdstad van Thailand geweest. In beide plaatsen zijn hier nog altijd belangrijke tempels en overblijfselen te zien uit die tijd.
Lees meer over Phitsanulok & Sukhothai >