• Contact
  Neem contact op met Special Traffic Wij staan voor u klaar:

  T   0299 233 003

  »   vraag per e-mail

 • Offerte
  Offerte aanvragen Wij zijn heel blij dat jij aan ons denkt om een offerte voor je klanten uit te brengen. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

  Lees meer

Sukhothai & Phitsanulok

Phitsanulok en Sukhothai zijn oude hoofdsteden geweest van het vroegere koninkrijk Siam. In beide plaatsen zijn nog zeer bijzondere en indrukwekkende overblijfselen te vinden.Reizen door onze specialisten geselecteerd

Volledig aanpasbaar naar de reiswensen van je klanten


Reisinformatie Sukhothai & Phitsanulok

Phitsanulok en Sukhothai zijn oude hoofdsteden geweest van het vroegere koninkrijk Siam. In beide plaatsen zijn nog zeer bijzondere en indrukwekkende overblijfselen te vinden.


Phitsanulok

Phitsanulok was in 1463 voor 25 jaar de hoofdstad van Thailand. Hier is de op één na belangrijkste Boeddhistische tempel van het land te vinden: de Phra Buddha Jinaraj.


Sukhothai

Sukhothai was de eerste hoofdstad van Thailand tussen 1257 en 1379. Sukhothai speelde ook een belangrijke rol in de totstandkoming van de Thaise cultuur, aangezien hier de Thaise taal en het alfabet voor het eerst zijn vastgelegd. Het Historisch Park in Sukhothai staat op de Werelderfgoedlijst en bestaat uit maar liefst 21 historisch belangrijke plaatsen vol imponerende ruïnes.