Excursies IndonesiëSunrise Bromo Tour

Even na middernacht wordt u opgehaald bij uw hotel in Malang, vanwaar u in vier uur tijd naar Penanjakan rijdt voor een (als het weer mee zit) glorieuze zonsopkomst. U steekt de zandvlakte over richting de voet van de Bromo-vulkaan en na het beklimmen van een trap met 245 treden heeft u een fantastisch uitzicht over de ontsluierende vulkanen Bromo, Batok en Semeru.

Munduk hiking tocht

Even de benen strekken in deze prachtige groene omgeving! Met een gids wandelt u in de omgeving van de accommodatie. Het gebied is behoorlijk vruchtbaar en uitstekend geschikt voor plantages. Er worden kruidnagelen verbouwd, cacao en vooral ook koffie. Een koele bries vergezelt u tijdens de wandeling, de omgeving is waterrijk en u vindt er zelfs watervallen. Deze ontspannen wandeling duurt ongeveer twee uur.

Indicatieprijs 35,- p.p. | Meer info >

Snorkeltour Menjangan Island - Pemuteran

In de wateren rondom Menjangan Island bevinden zich enkele van de mooiste koraalriffen van Bali. Er zijn kleurrijke koralen, steile rifwanden en vele bijzondere zeedieren te bewonderen, zoals zeepaardjes, red snappers en rifhaaitjes. Het water is gewoonlijk erg helder en het watersportcentrum beschikt over alle benodigde materialen voor de excursie, zoals maskers en wetsuits.
N.B. Boekt u liever een duikexcursie? Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen.

Indicatieprijs 95,- p.p. | Meer info >

Jungle Trekking West Bali National Park

Het West Bali National Park ligt in het noordwestelijkste puntje van Bali, op een schiereiland dat wordt omgeven door een grillige kustlijn van afwisselend mangroven, jungle, stranden en rotsen. Tijdens deze jungle trekking gaat u met een gids op verkenning in het nationale park. U begint met een bezoek aan de Tempel van Jayaprana & Layon Sari, waar een liefdesverhaal van dit beroemde koppel wordt afgebeeld. De tempel is het startpunt van een wandeltocht door de jungle. U gaat op zoek naar medicinale planten, bezoekt enkele panoramische uitzichtspunten en probeert zeldzame en vaker voorkomende inheemse dieren te spotten. Het laatste stuk van de wandeling voert door de unieke mangroven, waar ook weer bijzondere diersoorten tussen het groen leven.

Indicatieprijs 79,- p.p. | Meer info >

Nusa Penida Discovery

Deze uitgebreide dagexcursie brengt u naar Nusa Penida, een prachtig eiland ten zuidoosten van Bali, dat wordt omringd door een waanzinnig mooie onderwaterwereld. Ook boven water biedt Nusa Penida een uniek landschap van grillige kusten, spierwitte strandjes en verscholen baaien. U wordt vroeg opgehaald bij uw resort en naar de haven gebracht voor de 40 minuten durende overtocht per snelle ferry. Na aankomst gaat u op weg naar Pasih Uwug, oftewel Broken Beach. De rit voert u langs kleine dorpjes en u hobbelt over een deels onverharde weg, maar dit wordt helemaal goedgemaakt door het prachtige uitzicht over het strand. Vervolgens gaat u naar Kelingking Hills, waar u wederom een spectaculair uitzicht staat te wachten. Na de lunch stapt u aan boord van een bootje naar Snorkeling Point. Onder leiding van een instructeur gaat u de kleurrijke vissen en koralen bekijken. Uiteraard heeft u ook nog even de tijd om van het prachtige witte zandstrand te genieten, voordat de terugreis naar Sanur aanvangt.

Indicatieprijs 185,- p.p. | Meer info >

Sidemen hiking tocht

De omgeving van Sidemen nodigt uit tot het maken van een trekking. Kiest u voor deze sportieve bezigheid, dan gaat u er zo'n twee uur met een gids op uit. Bij het dorpje Kastala steekt u een bamboebrug over en wandelt u tussen de rijstvelden naar het dorpje Tenganan, waar de eeuwenoude hindoe-javaanse traditie van het ikatweven nog in ere wordt gehouden

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Fietstocht in de omgeving van Mount Batur

U wordt in de ochtend bij uw hotel in Zuid-Bali of Ubud opgehaald en na een heerlijk kopje thee in Batur start de fietsexcursie vanaf de top van de Batur-vulkaan. Terwijl u naar beneden fietst geniet u onderweg van prachtige uitzichten over de omgeving. Onderweg worden er voldoende stops ingelast, zoals een stop bij een Hindoe-tempel. Voordat u terugkeert naar uw hotel staat u eerst nog een lunch te wachten in Ubud.

Indicatieprijs 55,- p.p. | Meer info >

Op zoek naar andere excursiemogelijkheden? Vraag het ons, wij adviseren u graag.